De ce accesorii ai nevoie in masina?

Soferii stiu cat de util e ca masina sa fie dotata cu tot felul de accesorii. Cand esti sofer si calatoresti mult, trebuie sa ai mereu la indemana cele necesare.

Tot mai des, soferii achizitioneaza un invertor auto pentru a avea mereu la indemana un USB sau o priza. Daca si tu vrei acest lucru pentru ca esti sofer, poti cumpara un invertor auto care iti va fi deosebit de util de pe www.econvenabil.ro.

Ce este un invertor auto? Un accesoriu pentru masina. Acesta poate de exemplu avea tensiunea de alimentare de 12 V si cea de iesire de 220 V. Astfel, iti poti incarca/alimenta usor telefonul, laptopul sau alte electronice de care ai nevoie cand esti la volan.

Nu sunt acestea singurele accesorii extrem de utile la volan, ci mai sunt si altele.

Suport pentru telefonul mobil

Suportul pentru telefonul mobil poate fi extrem de util cand esti la volan. Asezat la locul potrivit, acesta te va ajuta sa iti tii privirea la drum cand conduci, astfel incat sa stii daca trebuie sa tragi pe dreapta pentru a vorbi la telefon, sau mai poti amana apelul pe care-l primesti.

Camera video

O camera video pentru a filma drumul de pe bordul masinii tale poate fi un accesoriu absolut minunat. Astfel, in caz de incidente in trafic ai dovada clara a celor intamplate. Mare atentie insa unde iti lasi camera pe timpul noptii, deoarece poate fi tentanta pentru hoti o astfel de camera pe bord.

Cotiera

Cand conduci mult, confortul tau la volan este foarte important. Daca vrei sa iti sporesti confortul, ai nevoie de o cotiera. In plus, aceasta de obicei are si un spatiu de depozitare pentru lucrurile pe care le vrei mereu la indemana.

GPS

Cand vrei sa ajungi la destinatii mai putin cunoscute, e greu daca nu stii exact unde vrei sa ajungi. Drumurile tale pot fi mai rapide si destinatia poate fi exacta daca folosesti un GPS.

Bloc Notes Auto

Deseori, trebuie sa ne notam anumite lucruri, adrese, intalniri, locatii, etc. daca esti la volan, e greu sa tot cauti o adresa scrisa cine stie pe unde. Cel mai simplu e sa ai un bloc notes special pentru masini, care e lipit de parbrizul tau. Astfel, ai acces usor si rapid la informatiile trecute in el.

Jaluzele auto

Daca vrei sa-ti protejezi masina de razele soarelui, ai nevoie de jaluzele auto. Acestea sunt simplu de montat si pot oferi pasagerilor masinii confortul dorit atunci cand calatoresc cu tine. De asemenea, acestea pot fi utile pentru a nu vedea oricine ce ai tu in masina pe timp de noapte sau atunci cand masina e parcata.

Suport pahare

In nici un caz nu incurajam mancarea si bautura la volan. Insa, in orice situatie trebuie sa ai la indemana un pahar cu apa. Suportul pentru pahar e deosebit de util atunci cand conduci. Acesta tine paharul intr-o pozitie fixa, astfel incat sa nu se verse. E mai greu ca atunci cand esti la volan sa bei apa din sticla, fapt pentru care un suport pentru pahare e tot ce iti trebuie.

Cumpara-ti toate accesoriile de care ai nevoie si bucura-te de calatorii linistite cu masina ta.

bradudan:
Related Post