Diferența dintre un ser facial și o esență

Charming dark haired woman applying serum on face from pipette. Young lady with naked shoulders using cosmetic for beauty procedures. isolated over beige studio background.

Cosmeticele coreene devin din ce în ce mai cunoscute, în ultimii ani cucerind piața Europei. Se știe că frumusețea tenului tinerelor coreene este de neînlocuit și dorită de toate femeile. Cu toate acestea, rutina K-beauty presupune multe etape și nu mereu avem timpul necesar să o parcurgem.

Mai mult decât atât, avem nevoie și de produse adecvate pentru a putea integra rutina coreeană în ritualul nostru de frumusețe. Ei bine, dacă în ceea ce privește timpul, fiecare și-l gestionează cum poate, în ceea ce privește produsele am să îți ofer un pont de unde le poți achiziționa. Pe cosmetice-coreene.ro  găsești toate cosmeticele de care ai nevoie pentru a da startul unei noi rutine de îngrijire, care să te ducă mai aproape de perfecțiunea coreeană.

În continuare, iți propun să aflăm care sunt diferențele între două dintre produsele iubite de industria K-beauty: esențele și serurile.

Esențele faciale coreene

Esențele seamănă foarte mult cu serurile pe care le cunoaștem și iubim și pe care le utilizăm să tratăm acele linii fine inestetice sau să scăpăm de petele pigmentare și să obținem un plus de strălucire. Dar, deși ar putea fi utilizate în  scopuri similare în rutina de îngrijire a pielii, esențele nu sunt exact aceleași lucru. Dermatologii ne explică diferența dintre o esență și un ser, împreună cu beneficiile acestora.

Diferența dintre o esență și un ser

În lumea coreeană esența este mai puțin concentrată decât un ser, aceasta fiind utilizată după toner pentru a hidrata tenul înainte de a aplica serul. De asemenea, serurile, fiind mai concentrate, sunt folosite în tratarea petelor și punctelor negre. O altă diferență este reprezentată de consistența mai fermă a serurilor comparativ cu cea a esențelor.

Indiferent de produsul pe care îl alegi un efect este garantat. Luminozitatea tenului este asigurată atât de seruri cât și de esențe, astfel încât dacă acesta este singurul motiv pentru care le utilizezi, îți poți scurta timpul alocat ritualului de înfrumusețare, utilizând un singur produs.

Avantajul utilizării serului și modul de utilizare al acestuia

După cum am menționat anterior, serurile sunt mai concentrate decât esențele. Doar într-un singur produs, poți găsi numeroase ingrediente care pătrund în profunzimea pielii pentru a acționa cât mai eficient. Este indicat sa fie folosite în cantități mici deoarece, având efecte puternice, există riscul să provoace iritație și senzație de uscăciune a pielii.

Beneficiul utilizării esenței și modul de utilizare al acesteia

Esența este recomandată persoanelor cu un ten mai sensibil, având concentrația mai redusă decât serul. În acest fel, riscul de apariție al iritațiilor, mâncărimilor sau ale altor efecte nedorite diminuă.

În Seoul se află cele mai revoluționare ingrediente și texturi. De asemenea, se pune mare accent pe testarea riguroasă a produselor înainte de a fi scoase pe piață, pentru a se evita apariția unor eventuale reacții adverse.

Concluzionând…

Produsele cosmetice coreene sunt iubite și apreciate de femeile din întreaga lume deoarece coreenii folosesc ingrediente unice și naturale precum cărbunele activ, extractul de perlă neagră, rozmarin, alge sau caviar și chiar extractul de venin de albină sau secreția de melc. Efectele acestor produse sunt multiple și în ciuda faptului că folosesc atât de multe ingrediente naturale au prețuri decente pentru a putea fii accesibile pentru marea majoritate a femeilor.

Necula Emanoil:
Related Post