Invata sa navighezi cu Skipper Academy

Daca va ganditi sa va apucati de navigat, aveti noroc! Exista o multime de scoli de navigatie disponibile, iar multe dintre ele ofera cursuri de initiere gratuite sau la pret redus.

Dar care este cea mai potrivita pentru dumneavoastra? Si cum stiti daca sunteti pregatit sa faceti pasul cel mare si sa va alaturati comunitatii de navigatori?

Iata cateva sfaturi pentru a va ajuta sa alegeti scoala de navigatie potrivita si sa profitati la maximum de experienta dumneavoastra.

  1. Fa-ti cercetarile

Inainte de a va gandi macar sa va inscrieti la o scoala de navigatie, asigurati-va ca faceti cateva cercetari. Intrebati in jur, cititi recenzii online si verificati site-ul scolii.

Veti dori sa va asigurati ca scoala pe care o alegeti are o reputatie buna. Daca aveti intrebari sau nelamuriri, asigurati-va ca luati legatura cu alti marinari care au frecventat deja scoala.

  1. Alegeti nava de navigatie potrivita

Dupa ce ati ales o scoala si ati stabilit ca sunteti gata sa faceti pasul cel mare, va trebui sa alegeti nava de navigatie potrivita.

Exista cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti o nava de navigatie:

  • Marimea: Veti dori sa alegeti o nava care sa fie suficient de mare pentru a o putea manevra.
  • Tipul de nava: Va trebui sa alegeti intre un velier sau un iaht.
  • Cost: Va trebui sa decideti cati bani sunteti dispus sa cheltuiti.

Dupa ce ati stabilit tipul de ambarcatiune de navigatie si dimensiunea, va trebui sa gasiti o scoala de navigatie care ofera tipul de ambarcatiune pe care doriti sa invatati.

  1. Alegeti cursul de navigatie potrivit

Dupa ce ati ales o scoala de navigatie si un vas, este timpul sa alegeti cursul potrivit.

Exista cateva lucruri de luat in considerare atunci cand alegeti un curs de navigatie:

  • Durata: Veti dori sa alegeti un curs care sa fie suficient de lung pentru a va oferi o baza buna, dar suficient de scurt pentru a-l putea finaliza intr-un interval de timp relativ scurt.
  • Locatia: Veti dori sa alegeti un curs care sa fie aproape de locul in care locuiti.
  • Costul: Veti dori sa alegeti un curs care sa fie accesibil.

Dupa ce ati stabilit durata, locatia si costul cursului, este timpul sa va inscrieti!

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui mod distractiv si captivant de a invata cum sa navigati, atunci o academie de skipper precum https://www.skipperacademy.ro/ ar putea fi optiunea perfecta pentru tine! Academiile de skipper ofera cursuri intensive de navigatie care ii invata pe studenti totul, de la elementele de baza ale navigatiei pana la tehnici de navigatie mai avansate.

Pe langa faptul ca invata cum sa navigheze, academiile de skipper pot oferi studentilor si posibilitatea de a intra in contact cu alti pasionati de navigatie si de a invata de la profesionisti experimentati in domeniul navigatiei. Daca sunteti interesat sa invatati sa navigati, atunci o academie de skipper poate fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra! Nu mai stati pe ganduri si faceti urmatorul pas spre visul vostru!

Informatii interesante despre navigatie

Navigarea ofera un antrenament complet care ajuta la imbunatatirea urmatoarelor:

Imbunatateste agilitatea si flexibilitatea:

Toate sarcinile diferite care merg cu navigatia va vor ajuta sa va imbunatatiti agilitatea si flexibilitatea.

De la activitati precum aruncarea de linii la troliul sau chiar deplasarea pe o barca, toate va pot imbunatati semnificativ coordonarea si capacitatea de a va deplasa rapid si usor si pe uscat.

Va ajuta sa va imbunatatiti echilibrul:

Cu nevoia constanta de a va mentine echilibrul pe o barca, va veti activa, chiar si subconstient, muschii interiori pentru a va ajuta sa va mentineti stabil.

Intarirea muschilor  va ajuta sa va pastrati echilibrul atunci cand navigati, dar va ajuta si sa va asigurati o stabilitate mai buna si o postura mai puternica atunci cand efectuati alte treburi zilnice.

Ajuta la cresterea fortei:

Toate aceste trageri si trolii atunci cand ridicati, taiati sau schimbati panzele va ajuta la dezvoltarea fortei musculare in brate, umeri si spate.

Navigarea va poate oferi un antrenament cardiovascular usor – navigarea, in special navigatia competitiva, va va ajuta sa va imbunatatiti sanatatea cardiovasculara.

Nu multi oameni asociaza navigatia cu un antrenament cardio. Totusi, navigatia si alte activitati asociate, cum ar fi inotul, snorkelingul sau canotajul, va pot ajuta la intarirea inimii si a plamanilor, la cresterea ratei metabolice si la pierderea in greutate.

Acest sport sau activitate de teambuilding te poate ajuta serios sa fii in forma si sanatos in timp ce te distrezi in aer liber. Toate acestea fac navigatia un sport fantastic, care va ofera un antrenament minunat, fara sa va dati seama!

In timp ce navigatia poate fi fie relaxanta, fie solicitanta din punct de vedere fizic, nu se poate nega ca factorii de mediu au beneficii suplimentare pentru sanatatea navigatorilor.

S-a crezut mult timp ca apa sarata are multe beneficii, asa ca petrecerea timpului in si in jurul apei sarate sau de mare poate fi grozava pentru pielea si sentimentul tau de bunastare.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *