Sfaturi pentru aplicarea foliei protectoare

Cele mai multe folii de protectie vin cu instructiuni detaliate, dar cateva sfaturi in plus va pot ajuta sa o aplicati mai usor. Incepeti prin spalatul pe maini si apoi gasiti un mediu curat, lipsit de praf.

Unii poducatori recomanda aplicarea foliei de protectie intr-o baie de aburi, deoarece umiditatea va reduce cantitatea de praf din aer. De asemenea, pot fi purtate manusi din latex sau cauciuc pentru a evita imprimarea amprentelor digitale din timpul aplicarii.

Curatati bine ecranul cu ajutorul unui solvent special si cu o carpa din microfibra curata. O rola de scame functioneaza bine pentru a ridica praful care pica inapoi pe ecran in timp ce aplicati folia protectoare. Aliniati folia, fie in partea de sus fie in partea de jos a aparatului, si asigurati-va ca ambele colturi se potrivesc chiar inainte de a impinge in jos.

La foliile adezive, cheia este sa aveti un ritm calm, stabil. In cazul in care se formeaza bule mici, folositi fie un card aplicator sau un card de credit pentru a le impinge la margine. In cazul in care se prinde praf sau se formeaza bule mari ridicati cat se poate folia, pana ajungeti in zona respectiva.

Indepartati praful de pe ecran sau de pe partea interioara a foliei cu o banda sau o rola de scame, si incercati din nou sa aplicati folia.

Cele mai vechi folii de protectie au fost fabricate din coli de celofan foarte subtiri, care ofereau o protectie suficienta pentru ecranul telefonului, dar se decojeau si se zgariau usor si era nevoie sa fie inlocuite de multe ori.

Foliile de protectie mai noi sunt realizate din folie pe baza de uretan mai durabile si, atunci cand sunt aplicate corect, pot dura de multe ori, la fel de mult ca dispozitivul insusi.

Oricine doreste sa cumpere o folie de protectie pentru un telefon mobil sau pentru un smartphone poate deveni, cu usurinta, coplesit de multitudinea de optiuni disponibila, dar urmarirea catorva factori ar trebui sa va ajute in procesul de luare a deciziilor.

Acesti factori se refera la designul foliei, daca doriti sa fie simpla transparenta, sa fie de tip oglinda, sa va asigure  o utilizare mai usoara a aparatului in momentul in care sunteti afara, sau poate aveti nevoie sa va protejati datele de privirile celor care sunt in jurul dumneavoastra si, in acest caz, veti avea nevoie de o folie telefon mai groasa care sa nu permita observarea ecranului decat dintr-un anumit unghi.

Producatorii de folii de protectie ofera o diversitate de modele de folii de protectie, universale sau adaptate modelului dumneavoastra de telefon. Tot ce trebuie sa faceti este sa va hotarati ce proprietati doriti sa aiba folia si sa introduceti modelul de telefon si veti avea de unde alege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *